Banner
Hundkurs i Sverige

Hundsemester och utbildning

Stacks Image 10

Gilla? Dela. Tack

Du behöver ej äga hund för att deltaga. Du som redan är hundägare, behöver ej medtaga din hund, om du inte vill/kan. Detta är en grundkurs för alla.


Oavsett om du tävlar, eller “bara” har en familjehund Stefan Forsman har aldrig tävlat med hundar, men däremot använt hundar i arbete världen över. Stefan äger inga koppel till sina hundar. Hans hundar är alltid okopplade, oavsett om han är i mitt stan, eller mitt i vildmarken bland en flock renar.

Många som tävlar har fått hjälp av Stefan med sina hundar. Många tävlingshundar fungerar inte så bra i det vardagliga livet. Det är där Stefan kommer in. Hans hundar är med honom nästan överallt och fungerar i det vardagliga livet, oavsett vad som händer runt omkring.

För att lyckas med det vi tar oss för i livet, så måste vi ha rätt mental inställning. Det vi tänker, det utstrålar vi. Därför börjar alltid Stefans kurser med detta. Ledarskap/vinnar tänkande, rätt fokus, målsättning, hur nå målen, etc.

En normal grundkurs är på 6 hela dagar. Är det en öppen kurs för allmänheten, så går den oftast över två helger. Fredag morgon till söndag kväll, två veckor i rad. Denna kurs går över tre hela dagar, fredag till söndag.